Путин носи ципеле произведене у Кнежеву

23.10.2021. 21:02
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Најмоћнији лидер свијета, руски предсједник Владимир Путин носи обућу произведену у Републици Српској, у погонима Дермала у Котор Варошу и Кнежеву.

Вијест и фотографија да Путин носи баш ову марку обуће, намијењене за планинарење, обишла је свијет.

Руски предсједник велики је љубитељ природе и авантуриста, али у свим приликама веома води рачуна о свом стилу и за себе бира само најбоље. Зато и не чуди вијест да је за једну такву авантуру у природи изабрао ципеле домаће фабрике Дермал, која већи дио својих производа пласира на инострано тржиште.

“Истина је да су ове ципеле произведене код нас. Наиме, ми радимо око 2.500 пари дневно обуће за један познати њемачки бренд Хаиџ. Они се баве углавном прозводњом обуће за војску и полицију, за слободно вријеме, за планинарење, за лов и слично”, рекао је Раденко Бубић, власник и директор фабрике Дермал.

Бубић додаје да су ципеле које Путин носи направљене у Дермаловој фабрици у Кнежеву.

“Ради се о једној дубокој зимској ципели, која се зове Tactical Mid. Ципела је врло лагана, јако лијепог дизајна, урађена од најбољих природних материјала. Дакле, јунећи нубук. То је један артикал у самом врху производње коже. Унутра се налази горотекс постава. Ципела је "непромочива”, навео је Бубић.

Вијест да је руски предсједник изабрао баш њихове ципеле није их много изненадила јер годинама, да би задовољили високе стандарде производње, погоне опремају најсавременијим машинама, а користе само најквалитетније материјале које набављају у иностранству.

“Ми смо сазнали од наших партнера из Њемачке да Путин носи нашу обућу. Они су нам показали слике овог артикла и још неких које носи у слободно вријеме, у планини, шетањи... и препознали смо да је тај артикал рађен код нас, јер се он само ради у нашој фабрици у Кнежеву, у овој боји и у овом дизајну”, истиче Бубић.

За фабрику Дермал, чије је сједиште у Котор Варошу, тек ће се чути. Од идуће године планирају да прошире асортиман производа под својим именом и отворе прву продавницу на домаћем тржишту, у кругу фабрике, преноси РТРС.

Коментари 0
Повезане вијести
Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци
Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО) Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО)
Познато колико је Путин добио гласова на изборима Познато колико је Путин добио гласова на изборима
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 6m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    20h 41m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    6h 40m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 7m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 59m
    0