Путин носи ципеле произведене у Кнежеву

23.10.2021. 21:02
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Најмоћнији лидер свијета, руски предсједник Владимир Путин носи обућу произведену у Републици Српској, у погонима Дермала у Котор Варошу и Кнежеву.

Вијест и фотографија да Путин носи баш ову марку обуће, намијењене за планинарење, обишла је свијет.

Руски предсједник велики је љубитељ природе и авантуриста, али у свим приликама веома води рачуна о свом стилу и за себе бира само најбоље. Зато и не чуди вијест да је за једну такву авантуру у природи изабрао ципеле домаће фабрике Дермал, која већи дио својих производа пласира на инострано тржиште.

“Истина је да су ове ципеле произведене код нас. Наиме, ми радимо око 2.500 пари дневно обуће за један познати њемачки бренд Хаиџ. Они се баве углавном прозводњом обуће за војску и полицију, за слободно вријеме, за планинарење, за лов и слично”, рекао је Раденко Бубић, власник и директор фабрике Дермал.

Бубић додаје да су ципеле које Путин носи направљене у Дермаловој фабрици у Кнежеву.

“Ради се о једној дубокој зимској ципели, која се зове Tactical Mid. Ципела је врло лагана, јако лијепог дизајна, урађена од најбољих природних материјала. Дакле, јунећи нубук. То је један артикал у самом врху производње коже. Унутра се налази горотекс постава. Ципела је "непромочива”, навео је Бубић.

Вијест да је руски предсједник изабрао баш њихове ципеле није их много изненадила јер годинама, да би задовољили високе стандарде производње, погоне опремају најсавременијим машинама, а користе само најквалитетније материјале које набављају у иностранству.

“Ми смо сазнали од наших партнера из Њемачке да Путин носи нашу обућу. Они су нам показали слике овог артикла и још неких које носи у слободно вријеме, у планини, шетањи... и препознали смо да је тај артикал рађен код нас, јер се он само ради у нашој фабрици у Кнежеву, у овој боји и у овом дизајну”, истиче Бубић.

За фабрику Дермал, чије је сједиште у Котор Варошу, тек ће се чути. Од идуће године планирају да прошире асортиман производа под својим именом и отворе прву продавницу на домаћем тржишту, у кругу фабрике, преноси РТРС.

Коментари 0
Повезане вијести
Лавров упозорио Запад: Нашем стрпљењу долази крај Лавров упозорио Запад: Нашем стрпљењу долази крај
Американци уводе санкције Путину Американци уводе санкције Путину
Путин: Снажна стратешка сарадња Русије и Србије Путин: Снажна стратешка сарадња Русије и Србије
Најчитаније
 • Повећана основица примања за борачке категорије у Српској
  22h 5m
  0
 • Ђорђе Мочевић најбржи у пливању за Часни крст на Жељезници у Војковићима
  2h 59m
  0
 • Данас пливање за Часни крст на ријеци Жељезници у Војковићима
  6h 29m
  0
 • Паљанин Петар Благојевић нови фудбалер Simm Baua
  16h 59m
  0
 • Због дуга за РТВ таксу заплијенили му тракторску брначу (ФОТО)
  17h 39m
  3