Радио Филозофски - Нови студентски медиј

21.05.2020. 14:09
0
ИЗВОР: radiofilozofski.com

На Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву с радом је почео студентски интернет радио и портал, Радио Филозофски.

Радио Филозофски и истоимени портал (www.radiofilozofski.com) студентима су  наставна база, али и простор за упознавање и рад у медијима. Редакцију ова два медија чине студенти, они бирају, креирају и обликују садржаје који се емитују у програмима радија и на порталу. Као што и име говори, Радио Филозофски, је пројекат Филозофског факултета Пале а очекиван је допринос свих студената.

У програмском и садржајном смислу, Радио Филозофски је усмјерен на студентску популацију, академски живот који се одвија на факултетима и Универзитету у Источном Сарајеву, али и све студентима занимљиве, потребне и корисне теме. Студенти су темељ редакције, они осмишљавају и реализују и програм Радија и садржаје портала.

Креирати студентски радио и портал, идеја је настала у оквиру Студијског програма за новинарство на Катедри за новинарство и политикологију, а до званичног публиковања и представљања јавности Радио Филозофски је дошао захваљујући подршци Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Шантић - велики православни завјетник Шантић - велики православни завјетник
У Палама у сриједу књижевно поетско вече "Остајте овдје" У Палама у сриједу књижевно поетско вече "Остајте овдје"
Први пут одбрањени мастер радови на Катедри за физику Филозофског факултета у Палама Први пут одбрањени мастер радови на Катедри за физику Филозофског факултета у Палама
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    13h 22m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    12h 38m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    9h 54m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    8h 16m
    0
  • Данас Марковдан
    17h 4m
    0