Radio Filozofski - Novi studentski medij

21.05.2020. 14:09
0
IZVOR: radiofilozofski.com

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu s radom je počeo studentski internet radio i portal, Radio Filozofski.

Radio Filozofski i istoimeni portal (www.radiofilozofski.com) studentima su  nastavna baza, ali i prostor za upoznavanje i rad u medijima. Redakciju ova dva medija čine studenti, oni biraju, kreiraju i oblikuju sadržaje koji se emituju u programima radija i na portalu. Kao što i ime govori, Radio Filozofski, je projekat Filozofskog fakulteta Pale a očekivan je doprinos svih studenata.

U programskom i sadržajnom smislu, Radio Filozofski je usmjeren na studentsku populaciju, akademski život koji se odvija na fakultetima i Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, ali i sve studentima zanimljive, potrebne i korisne teme. Studenti su temelj redakcije, oni osmišljavaju i realizuju i program Radija i sadržaje portala.

Kreirati studentski radio i portal, ideja je nastala u okviru Studijskog programa za novinarstvo na Katedri za novinarstvo i politikologiju, a do zvaničnog publikovanja i predstavljanja javnosti Radio Filozofski je došao zahvaljujući podršci Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Šantić - veliki pravoslavni zavjetnik Šantić - veliki pravoslavni zavjetnik
U Palama u srijedu književno poetsko veče "Ostajte ovdje" U Palama u srijedu književno poetsko veče "Ostajte ovdje"
Prvi put odbranjeni master radovi na Katedri za fiziku Filozofskog fakulteta u Palama Prvi put odbranjeni master radovi na Katedri za fiziku Filozofskog fakulteta u Palama
Najčitanije
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    22h 28m
    6
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    4h 29m
    0
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    1h 43m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    7h 9m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    4h 2m
    1