Рандори завршио базне припреме на Јахорини

26.08.2020. 10:02
0
ИЗВОР: sportdc.net

Џудо клуб "Рандори" из Источног Новог Сарајева, предвођен најбољим тренером Србије у посљедњем олимпијском циклусу, Љубишом Мајдовом, те узданицама Црвене звезде Немањом и Стефаном  окончао је базне припреме на Јахорини, својој традиционалној бази.

Иако је пандемија коронавируса зауставила сва такмичења, а назнака за њихов наставак нема, Рандори је у августу традиционално одрадио овај дио припрема, а тренер Љубиша Мајдов је задовољан урађеним.

- Све што смо планирали то смо и урадили. Вријеме нас је послужило ове године, нисмо морали да помјерамо неке термине тренинге, све је хвала Богу, прошло у најбољем реду. Ми смо тренирали као да није период коронавируса, све смо одрадили онако како смо жељели, рекао нам је Љубиша Мајдов, па наставио:

- На Јахорини имамо фантастичне услове и све оно што нам треба. Овом приликом желим да се захвалим свима из виле "Ледена краљица", као и људима у хотелу "БАТ Бистрица" гдје смо се хранили. Ове године смо били само ми из клуба, са тројицом гостију. Рађено је одлично, па сада настављамо са радом код куће.

Да ли ће сезона уопште бити настављена ове године, како на свјетском нивоу гдје Немања Мајдов треба да настави тамо гдје је стао пред пандемију коронавируса, тако и на оном нижем нивоу гдје би Рандоријева дјеца требала да наступају, још увијек је непознаница.

- За сада нема неких назнака када ће се наставити са такмичењима. Помињао се Гранд приx у Загребу, али шта ће бити и како ће бити не знамо још увијек. Неизвјесно је све, како за Немању, тако и за млађе категорије. Ми чекамо и радимо као да ће се наставити.

Пандемија коронавируса је прекинула једну јако добру серију Немање Мајдова, али и одгодила Олимпијске игре у Токију за наредно љето. Сан о медаљи на Играма остаје исти, само помјерен за једну годину.

- Колико је пандемија коронавируса била лоша јер је прекинула једну добру Немањину форму и зауставила сва такмичења, толико је у неку руку била добра да Немања коначно залијечи све оне повреде које је имао. Сада би требало да је још чвршћи. На сву срећу ми код куће имамо салу, теретану и све што је потребно за несметане тренинге, тако да Немања и Стефан нису нити једног момента били оштећени за неке тренинге. Радило се напорно, али је велики проблем када не знаш за шта се спремаш и за када требаш темпирати форму. 

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    8h 35m
    2
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    9h 7m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    9h 16m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    12h 23m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    4h 18m
    0