Расписан конкурс за најбољу фотографију „ИНCпирација“

11.05.2022. 10:02
0
ИЗВОР: katera.news

Поводом крсне славе и Дана општине Културни центар и Општина Источно Ново Сарајево расписују конкурс за најбољу фотографију.

Фотографија треба бити лични доживљај аутора који посматра општину Источно Ново Сарајево, живот и људе у њој.

Конкурс је отворен до 23. маја до 9.00 часова, а аутори три најбоље фотографије добиће новчане награде, најављено је из Културног центра Источно Ново Сарајево.

Слика

Фотографије које учесници шаљу морају бити ауторске, у дигиталној форми, а могуће је доставити три фотографије по аутору.

Фотографију са пријавом потребно је послати на мејл /kulturnicentarins@gmail.com/ са назнаком “Такмичење за најбољу фотографију".

Све пријаве треба да укључују име, презиме и контакт аутора, као и назив и опис фотографије.

Избор најбоље фотографије вршиће се онлајн гласањем на "Фејсбук" страници Културног центра, а јавно гласање ће трајати до 27. маја, те ће побједници бити проглашени по завршетку гласања.

У саопштењу се додаје да аутор уступа права на кориштење свих објављених фотографија у оквиру конкурса у промотивне сврхе у било којем облику или медију. При оваквом кориштењу организатори се ослобађају од било каквих потраживања од аутора фотографије на конкурсу.

Изложба фотографија и додјела награда биће одржана 30. маја у Културном центру Источно Ново Сарајево у 19.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    23h 17m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    13h 32m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    21h 7m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    11h 54m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    19h 5m
    0