Расписан конкурс за младе музичаре "ЕКВ: Твоја песма"

22.09.2020. 16:59
0

На дан рођења Милана Младеновића, великог рок музичара, дискографска кућа "Mascom" и "Tin Drum Music" покренуле су нови конкурс "ЕКВ: Твоја песма", славећи стваралаштво антологијске групе "Екатерина Велика".

Синоћ је рођендан значајног рок пјесника био прослављен и на додјели награда у оквиру Задужбине Милана Младеновића, када су нови лауреати постали момци из београдске алтернативне групе "Драм".

Конкурс је расписан јуче, а циљ, и ван тог такмичења, је настављање најљепше стваралачке традиције на трагу креативности и умјетничког потенцијала.

Конкурс "ЕКВ: Твоја песма" биће уприличен сваке године 1. октобра.

"Mascom" i "Tin Drum Music" позивају све умјетнике, који у свом раду препознају утицаје и блискост с рукописом групе ЕКВ, да се пријаве, и већ од четвртка, 1. октобра, пошаљу своје радове, док ће сви детаљи, правила конкурса, бити ускоро позната јавности, преко свих медија, друштвених мрежа и музичких портала.

Добитник прве награде биће у могућности да сними комплетан албум у студију, док ће наредна четири изабрана музичара бити у прилици да сниме сингл у професионалном студију.

Компанија "Mascom" је прије неколико мјесеци приступила формирању фонда "Остани креативан" (Stay Creative) у сарадњи са британском издавачком кућом "The state51 Conspiracy".

Коментари 0
Повезане вијести
Отворен конкурс за Награду Милан Младеновић
Најчитаније
 • Саопштење Општинског одбора ДНС-а Пале
  22.10.2020
  7
 • Нешић открио шта је проблем у коалицији и са којим партијама не жели сарадњу
  22.10.2020
  2
 • У Источном Сарајеву 61 новозаражена особа
  22.10.2020
  0
 • Штаб у Источном Сарајеву: Појачати мјере заштите и појачати контролу њиховог спровођења
  23.10.2020
  1
 • Састанак Додика и Нешића завршен без договора
  22.10.2020
  2