Расвијетљено више кривичних дјела у Палама

19.08.2022. 15:18
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Пале радећи на расвјетљавању кривичних дјела Тешка крађа“, извршених на штету трговинских радњи и физичких лица у насељу Луке, општина Пале идентификовали су извршиоца кривичних дјела, а ради се о лицу Д.К. из Пала.

Лице Д.К. се сумњичи да је у временском периоду од 7.7.2022 године до 9.8.2022. године на подручју Пала из двије трговинске радње отуђио одређен износ новца, цигарета и прехрамбених производа, као и новац из куће приватног васништва, док је у другој приватној кући на истом подручју примјећен од стране власника, те удаљио у непопзнатом правцу, саопштили су из ПУ Источно Сарајево.

Наведено лице је криминалистички обрађено и у току је документовање предмета. Након тога ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево бити достављен извјештај о четири почињена кривична дјела, три кривична дјела „Тешка крађа“ и једно дјело „Тешка крађа“, у вези са чланом 22. КЗ РС - Покушај.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    19h 57m
    13
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    2h 52m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    6h 57m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    7h 1m
    2
  • Преминула Вера Гргић
    2h 8m
    0