Расвијетљено више кривичних дјела на подручју Источне Илиџе

29.03.2021. 12:56
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа предузимајући оперативне и истражне мјере и радње на расвјетљавању кривичних дјела „Тешка крађа“ и „Крађа“ идентификовали су и лишили слободе лице С.Н. из Новог Града, Кантон Сарајево, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Лице се сумњичи да је на штету физичких лица на подручју Источне Илиџе, у периоду од 5. јануара до 24. марта 2021. године, у три наврата из приватних кућа отуђило одређену количину златног и сребреног накита, сатова и новца.

Извршеним провјерама утврђено је да је за истим расписана потрага Полицијске управе Бијељина и МУП-а Зеничко-добојског кантона, због почињених кривичних дјела „Крађа“.

У току је документовање предмета након чега ће против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
Најчитаније
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    22h 49m
    1
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    4h 17m
    6
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    17h 27m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    17h 59m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    23h 32m
    0