Реми Фамоса и Сутјеске

10.07.2022. 21:00
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса и Сутјеске одиграли су данас у Источном Сарајеву 2:2 у пријатељској утакмици. Фамосу је ово прва пријатељска утакмица од почетка припрема, а Сутјесци друга након што су у сриједу играли против добојске Слоге.

Дрињак се одлучио да на терен изведе најјачу поставу, са новајлијом Перовићем у стартној постави, док је од фудбалера на проби данас шансу добио само Елдин Дурмиш. Остатак фудбалера на проби сачекаће прилику у сриједу када је Фамос заказао пријатељску утакмицу против паљанске Романије и тада ће они добити прилику да покажу шта знају.

Већ у првом нападу на утакмици Фамос ствара сјајну прилику. Одлично је отворен напад Моториста, лопта иде на лијеву страну гдје Младен Перовић практично из првог контакта са лоптом од повратка у Фамос одлично центрира, а Лаловић са друге стативе шутира преко гола.

Узвратила је Сутјеска у седмој минути. Јовица Дачевић је лијепо прошао по лијевој страни, одиграо повратну за Дејана Мојовића, чији шут ипак одлази преко гола. У наредном нападу узвраћа Фамос фантастичном шансом, али Лаловић је био деконцентрисан, са мање од метра пребацује читав гол.

У 15. минути поново пријете Фочаци. Никола Мојовић из слободног ударца шутира право у добро постављеног Терзића. Што није урадио тада, Мојовић је урадио седам минута касније. Побјегао је одбрани Фамоса, заобишао и Терзића и погодио за 1:0.

Није потрајала радост Фочака дуго, само три минуте касније Тихомир Лаловић се ипак уписује у стријелце. Лијепо се снашао и погодио за 1:1.

До краја првог полувремена имамо још слаб покушај Бошка Радовића главом из добре позиције, а на другој страни Лаловић још једном проба, није било промјене резултата. За крај полувремена остао је још један шут Мојовића са више од двадесет метара, лопта иде поред гола.

Сутјеска до новог водства стиже у 51. минуту. Бошко Радовић је овај пут много прецизнији и вара Терзића за 2:1. Фамос се, ипак, враћа и из тог заостатка. У 60. минути Огњен Мичић натрчава на једну повратну лопту, Крнојелац брани, али се лопта враћа Мичићу који је прецизнији за 2:2.

До краја утакмице и Владимир Дрињак и Миљан Радановић су извршили све измјене, ритам утакмице је опао, па и није било неких већих пријетњи по два голмана, те је остало 2:2.

ФАМОС – СУТЈЕСКА 2:2 (1:1)
Помоћни терен ФК Славија
Гледалаца: 250
Судија: Марко Домазет (Источно Сарајево)
Стријелци: 0:1 Н. Мојовић 22, 1:1 Лаловић 26, 1:2 Радовић 51, 2:2 Мичић 60
Жути картони: Д. Мојовић (Сутјеска)

ФАМОС: Терзић, У. Ковачевић, Фргања, Шкрба, Демировић, Перовић, Видаковић, Тешановић, Мичић, Блажић, Лаловић  Играли су још: Кокот, Радовић, Дурмиш, Анчић, Томашевић, Мочевић, Ђорем, Дракул, Ристивојевић, Суџум, Шупић

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    7h 4m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 48m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    22h 1m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    18h 15m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    23h 7m
    0