Рукометаши Дервенте сезону отварају у Источном Сарајеву

16.09.2022. 10:56
0
ИЗВОР: sportdc.net

Рукометни клуб Дервента у нову прволигашку сезону улази са нешто измијењеним саставом, али ништа слабијим него претходну полусезону.

Екипу су напустили Станко Станковић, Данијел Божић и Бени Шкрга, док је дрес клуба по други пут обукао Горан Шаренац, а тим је појачао и искусни пивот из Приједора Младен Благојевић.

Милорад Бјелошевић тренер Дервенћана, задовољан је приказаним екипе која је протеклог викенда на турниру у Градишци освојила прво мјесто, али оно што је важније момци су показали одличну игру против екипа које играју Прву лигу Српске.

- Морам признати да сам задовољан виђеним у Градишци. Екипа је показала жељу, имала енергију и двије одличне утакмице смо имали. Има још простора за напредак и очекујем да ће то кроз наредне утакмице  доћи на своје - каже Бјелошевић, додајући да су на овом турниру били ослабљени за Пејића.

Дервенћани нову сезону отварају на гостовању у Источном Сарајеву против Славије.

- Увијек је незгодно играти са Славијом. Екипу је напустило неколико играча, тако да нам је сада мала непознаница та млада екипа уз неколико искусних играча, а коју предводи тренер Борислав Миздрак. Вјерујем да ћемо спремни и без повреда путовати у Источно Сарајево и донијети бодове кући  истиче Бјелошевић.

Славија и Дервента утакмицу 1. кола играју у суботу у 19 часова у Источном Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    10h 45m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    22h 45m
    10
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    8h 14m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    7h 32m
    0
  • Сјећање на страдале – 25 година од НАТО бомбардовања РТС-а
    6h 56m
    0