Rukometaši Dervente sezonu otvaraju u Istočnom Sarajevu

16.09.2022. 10:56
0
IZVOR: sportdc.net

Rukometni klub Derventa u novu prvoligašku sezonu ulazi sa nešto izmijenjenim sastavom, ali ništa slabijim nego prethodnu polusezonu.

Ekipu su napustili Stanko Stanković, Danijel Božić i Beni Škrga, dok je dres kluba po drugi put obukao Goran Šarenac, a tim je pojačao i iskusni pivot iz Prijedora Mladen Blagojević.

Milorad Bjelošević trener Dervenćana, zadovoljan je prikazanim ekipe koja je proteklog vikenda na turniru u Gradišci osvojila prvo mjesto, ali ono što je važnije momci su pokazali odličnu igru protiv ekipa koje igraju Prvu ligu Srpske.

- Moram priznati da sam zadovoljan viđenim u Gradišci. Ekipa je pokazala želju, imala energiju i dvije odlične utakmice smo imali. Ima još prostora za napredak i očekujem da će to kroz naredne utakmice  doći na svoje - kaže Bjelošević, dodajući da su na ovom turniru bili oslabljeni za Pejića.

Dervenćani novu sezonu otvaraju na gostovanju u Istočnom Sarajevu protiv Slavije.

- Uvijek je nezgodno igrati sa Slavijom. Ekipu je napustilo nekoliko igrača, tako da nam je sada mala nepoznanica ta mlada ekipa uz nekoliko iskusnih igrača, a koju predvodi trener Borislav Mizdrak. Vjerujem da ćemo spremni i bez povreda putovati u Istočno Sarajevo i donijeti bodove kući  ističe Bjelošević.

Slavija i Derventa utakmicu 1. kola igraju u subotu u 19 časova u Istočnom Sarajevu.

Komentari 0
Povezane vijesti
U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO) U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka" Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    18h 52m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    17h 6m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    14h 56m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    7h 21m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    12h 54m
    0