Руси поручили: Нема милости за стране плаћенике

14.03.2022. 19:03
1
ИЗВОР: sputniknews.com

Сва мјеста гдје се налазе страни плаћеници у Украјини позната су руској војсци и у будућности ће бити гранатирана, саопштио је званични представник Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков.

- Један број западних држава на државном нивоу подстиче учешће својих грађана у својству плаћеника у борбама против јединица руских трупа. Сва даља одговорност за погибију ове категорије страних грађана у Украјини лежи на руководству ових држава - рекао је Конашенков.

По његовим ријечима, "сва мјеста гдје се налазе страни плаћеници у Украјини су нам позната".

- Та мјеста ће и у будућности бити бомбардована, као што је 13. марта уништен центар за обуку у мјесту Старичи и војни полигон Јаворовски - додао је генерал.

- Још једном упозоравам – неће бити милости за плаћенике, гдје год да се налазе на територији Украјине - рекао је Конашенков.

Генерал је истакао да су оружане снаге уништиле складиште муниције за вишецијевне бацаче ракета у територији фабрике "Антонов".

Поред тога, уништени су комуникациони центри у Фјодоровки, Винаровки, Антопољу.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Krle 14.03.2022. 19:23
    Tako stoku, strane plaćenike -pse rata koji za pare idu da ubijaju Ruske vojnike i Ruske civile državljane Ukrajine treba mlatiti do poslednjeg. Za takve nema milosti i zarobljavanja, sami su izabrali svoju sudbinu. Za njih ne treba da važe nikakve konvencije ni Ženevska ni druge o ratnim zarobljenicima. Kako je u pitanju bjelosvjetski ološ i gamad, nisu državljani Ukrajine i ne mogu se smatrati borcima koji brane državu od Ruske invazije. Gamad i uši se treba trijebiti do poslednjeg, pas im terma hebo.
Повезане вијести
Путин саопштио да намjерава да се кандидује за предсjедника Русије Путин саопштио да намjерава да се кандидује за предсjедника Русије
Могућност бесплатног школовања на основним, мастер и докторским студијима у Русији Могућност бесплатног школовања на основним, мастер и докторским студијима у Русији
САД издвојиле више од 454 милoна долара за борбу против руског утицаја на Балкану САД издвојиле више од 454 милoна долара за борбу против руског утицаја на Балкану
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    19h 5m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 38m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    19h 15m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 44m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 42m
    0