Samsung и Huawei сатови у м:тел-овој понуди на 24 мјесечне рате

02.09.2020. 16:01
0
ИЗВОР: Катера

Паметни сатови, поред мобилних телефона, постају једни од најпопуларнијих гаџета данашњице. Захваљујући унапређеном дизајну и све напреднијим функционалностима, све чешће их виђамо и као модни и технолошки детаљ на љубитељима овакве врсте технологије.  

Одлична вијест је да сви постпеид корисници компаније м:тел, било да су нови или постојећи, пословни или приватни, сада имају могућност да постану власници паметног Samsung и Huawei сата и то на 24 мјесечне рате.

Паметни сатови Samsung Galaxy Watch и Huawei Watch GT 2 серије су одлична допуна свим функционалностима ваших паметних телефона, а нуде прегршт паметних опција које ће вам олакшати свакодневицу. 

Слика

Тако вам паметни сат може омогућити да примате позиве, поруке, комуницирате са другима, без да сваки пут потежете за телефоном. На екрану паметног сата можете провјерити различите нотификације и одлучити да ли су важне, односно да ли ћете наставити комуникацију путем телефона. 

Такође, паметни сатови пружају могућност праћења различитих физиолошких параметара корисника, што вам омогућава добијање низа персонализованих здравствених фитнес информација. 

Ови сатови су дизајном прилагођени свим укусима и сваком животном стилу, баш онако како сте замишљали, а њихове батерије данима прате ваш темпо без додатног пуњења. 

Понуду и цијене Samsung и Huawei паметних сатова потражите на www.mtel.ba, а наруџбу такође можете извршити путем сајта. За више информација позовите 0 800 50 000. 

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    4h 31m
    0
  • Партизан мијења име!
    21h 26m
    4
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    4h 38m
    1
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    23h 33m
    3
  • Код Трнова ухапшено лице због криволова
    4h 47m
    0