Samsung телефони са сјајним поклонима

04.10.2024. 14:02
0
ИЗВОР: katera.news

Најтањи и најлакши Samsung Fold уређај до сада, Galaxy Z Fold6 користите као обични телефон, а расклопите га када вам је потребан велики екран са снагом правог рачунара. Покреће га фантастични Snapdragon® 8 Gen 3, што га чини једним од најбржих Андроид телефона на тржишту.

Најјачи модел S24 серије,Galaxy S24 Ultra jе елегантан, снажан и прелијеп. Са највише мегапиксела на једном паметном телефону и AI обрадом, свака слика коју усликате представља нови стандард квалитета.

Одлучите се за Galaxy Z Fold6 или Galaxy S24 Ultra и на поклон ћете добити сат Fit3, слушалице Buds3 Pro и фантастични таблет Tab A9+ 8/128 Wi-Fi!

Моћан и неодољиво привлачан, Galaxy Z Flip6 је савршен спој стила и робусности, даје снагу врхунског модела и корисничко искуство будућности, док лако стаје у сваки џеп.

Као никада прије, на великом екрану телефона Galaxy S24 серије, користите моћну вјештачку интелигенцију и снагу камера која вас неће никада разочарати. Откључајте магију уређивања фотографије и учините да свака слика заблиста.

Одлучите се за Galaxy S23, S24, S24+, S24FE или Z Flip6 и на поклон ћете добити Fit3 сат и Buds3 Pro слушалице!

Услов за поклоне је регистрација на Samsung sajtu, а ова понуда траје до 3. новембра ове године. Потражите свој нови Galaxy телефон у м:тел понуди, на рате и без камата!

За више информација позовите 080050000 или посјетите www.mtel.ba.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Компанији М:тел уручено признање за највећу остварену добит у БиХ Компанији М:тел уручено признање за највећу остварену добит у БиХ
У м:тел понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу У м:тел понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу
Триван: Културна доминација Србије и пословна доминација Телеком Србија групе у региону Триван: Културна доминација Србије и пословна доминација Телеком Србија групе у региону
Најчитаније
  • Споменик „Бели анђео“ симбол васкрсења сарајевских Срба из уништења (ФОТО)
    22h 34m
    2
  • Обиљежавање Дана учитељ(иц)а - 5. октобар
    6h 2m
    0
  • Катастрофа на путу Јабланица - Мостар: У потпуности нестала цеста код Комадиновог врела
    6h 10m
    0
  • Знате ли шта кисела вода ради тијелу?
    23h 44m
    0
  • Невријеме однијело кров, штета велика
    7h 51m
    0