Саобраћајни вјештак: Недовољно доказа на мјесту несреће

16.11.2019. 13:16
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Много је већа вјероватноћа да се није догодила саобраћајна несрећа у случају страдања Џенана Мемића, него да јесте, наведено је у налазу вјештачења, које је презентован јуче на рочишту у Кантоналном суду у Сарајеву.

Кантонални суд у Сарајеву запримио је налаз тима вјештака саобраћајне и медицинске струке који су радили реконструкцију догађаја како би утврдили да ли је било саобраћајне несреће и како је Џенан Мемић страдао, преносе федерални медији.

-Већа је вјероватноћа да се саобраћајна несрећа није догодила него да се догодила- рекао је Александар Јевтић, вјештак саобраћајне струке компаније Зенит из Бањалуке која је посљедња радила вјештачење.

Он је појаснио да не постоји довољно доказа на мјесту, које је означено као мјесто несреће, да се на том мјесту догодила несрећа. Додао је да не постоје докази да је оштећење на ''А стубу'' комбија повезаног с несрећом.

С друге стране, Тужилаштво је дало приговор на овај извјештај и траже ново вјештачење, овај пут међународних страних вјештака.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови детаљи истраге: Монструми из „Крокуса“ убијали за 1.250 евра Нови детаљи истраге: Монструми из „Крокуса“ убијали за 1.250 евра
СИПА обилази бањалучка села због избора из 2010. СИПА обилази бањалучка села због избора из 2010.
Тужилаштво седам мјесеци провјерава пријаву о криминалу у ОЦ „Јахорина“ Тужилаштво седам мјесеци провјерава пријаву о криминалу у ОЦ „Јахорина“
Најчитаније
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    23h 1m
    1
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    4h 29m
    6
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    17h 39m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    18h 11m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    23h 44m
    0