Шаровић са амбасадором Сакамотом: Кључ напретка је у реформама

30.09.2020. 10:32
0
ИЗВОР: Катера

Шеф клуба посланика СДС-ПДП у Представничком дому БиХ и предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић разговарао је данас, о еконоском стању БиХ, са амбасадором Јапана у БиХ.

На састанку је наглашен значај улагања Јапана у Босну и Херцеговину и подршке јапанских развојних агенција кроз бројне пројекте који имају позитиван утицај на живота грађана.

Говорећи о потреби убрзанијег напретка Босне и Херцеговине, Шаровић је посебно истакао да је кључ напретка цијеле земље у најбитнијим реформама и стварању повољног амбијента за пословање и стране инвестиције, што између осталог укључује и усвајање неопходних закона у Парламенту БиХ.

Амбасадор Сакамото најавио је да ће Јапан и у наредном периоду наставити помагати БиХ у различитим сегментима, што осим економије укључује и образовање, здравство, културу деминирање, као и у друге области.

Коментари 0
Повезане вијести
Заплијењено више од пет килограма дроге, ухапшена два мушкарца Заплијењено више од пет килограма дроге, ухапшена два мушкарца
Од октобра нове цијене кафе Од октобра нове цијене кафе
У августу цијене више за 0,5 одсто, годишња инфлација 1,3 одсто У августу цијене више за 0,5 одсто, годишња инфлација 1,3 одсто
Најчитаније
  • Сјећање на погинуле и умрле борце Српске гарде Илиџа
    16h 45m
    0
  • Заплијењено више од пет килограма дроге, ухапшена два мушкарца
    13h 17m
    0
  • Стручњаци упозоравају: Паркиран аутомобил није пожељно оставити у брзини
    5h 48m
    0
  • Откривена спомен-плоча поводом 30 година од оснивања ратне болнице
    7h 38m
    3
  • У Српској поскупљује брашно
    18h 15m
    1