Шаровић: Сјећање на Бранислава Гарића трајаће вјечно

26.04.2020. 14:35
0
ИЗВОР: Катера

Делегација Српске демократске странке коју су предводили Сретен Телебак, предсједник Градског одбора СДС Добој и Славко Гарић, члан тог одбора, положила је данас вијенце на гроб некадашњег потпредсједника СДС-а Бранислава Гарића поводом 11 година од његовог убиства.

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић казао је да су убиство Бранислава Гарића и сраман судски процес који је услиједио након убиства против Рајка Савића, директног извршиоца убиства, показали све мањкавости нашег правосудног система који је дозволио да ово свирепо убиство прође некажњено и да правда не буде задовољена.

- Бранислав Гарић био је истакнути функционер Српске демократске странке и сигуран сам да би његова енергија и посвећеност данас била од велике користи и Српској демократској странци и Републици Српској. Сви који су познавали Бранислава знају колико је био значајна политичка фигура у Добоју и Републици Српској – истакао је предсједник СДС-а Мирко Шаровић.

Шаровић је додао да ће сјећање на Бранислава Гарића бити трајно и да је задатак свих чланова СДС-а да памте његову енергију и огромну жељу да својим радом допринесе развоју Добоја и Републике Српске.

Бранислав Гарић убијен је на данашњи дан, 26. априла 2009. године, око 13.00 часова из ватреног оружја у просторијама Општинског одбора СДС-а у Добоју.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Сјећање на Бранислава Гарића трајаће вјечно Сјећање на Бранислава Гарића трајаће вјечно
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    21h 3m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    10h 16m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    9h 47m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    10h 10m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    6h 3m
    0