Шаровић: Зрело је вријеме за промјене

13.07.2020. 21:34
0
ИЗВОР: Srpska.info

Реално је да СНСД након толико времена изгуби Бањалуку. Мислим да је вријеме зрело за промјене. Нисмо још завршили преговоре са ПДП, али близу смо договора који ће значити још више вјетра у леђа опозицији и њеном заједничком канидатату за градоначелника у Бањалуци, истакао је предсједник Српске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић.

Како је рекао Бањалука треба да буде модеран град и “европска Бањалука је нешто на чему вриједи радити у будућности”, истичући да уколико буде избора реално је да од новембра на челу Бањалуке буде Драшко Станивуковић, млад и перспективан народни посланик.

Говорећи о најави Владе РС о инвестицијама у локалне заједнице Шаровић каже да у наредном периоду Влада није способна да одржава текућу ликвидност а не да размишља о инвестиција у локалне заједнице истичући да се ради о предизборним триковима СНСД.

– Кандидат СНСД у Теслићу се као намјестио нашем кандидату Миличевићу јер је он има сјајну побједу над њим прије годину дана и мислим да ће га Милан Миличевић поново помести у Теслићу као и много пута раније – истакао је Шаровић, говорећи о изборима у Теслићу.

Шаровић је нагласио да је СДС гласао за нове чланове Централне изборне комисије и тако утицао да се ЦИК промјени.

– ЦИК је данас независнији него што је био до сада и то је забринуло СНСД и Милорада Додика. Било је много крађа на претходним изборима. Било је много крађа које је Централна изборна комисија дозволила и пристала да буде само нијеми посматрач малверзација. За поштене изборе је много боља ситуација него што је до сад била – закључио је Шаровић.

Коментари 0
Повезане вијести
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    21h 17m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 52m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 51m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 18m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    5h 10m
    0