Састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева (ВИДЕО)

29.03.2023. 17:59
0
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић одржао је данас састанак са начелником општине Источно Ново Сарајево Јованом Катићем. Они су, у присуству својих сарадника, разговарали о темама и пројектима значајним за обје општине, а односе се на међуопштинске границе, власничку структуру у предузећу Водовод и канализација а.д. Источно Сарајево и уређење корита ријеке Тилаве.

Како Божовић наводи, реализација заједничких пројеката је већ започета на корист грађана обје општине.

- У периоду иза нас, ове двије општине су имале заиста добру сарадњу и сарађивали смо на много пројеката. Данашњи састанак је сазван првенствено да би се ствари, које су раније договорене, убрзале и да би се поставили рокове њиховог завршетка – навео је он.

Слика

Фото: Фејсбук/ Маринко Божовић

Како додаје Божовић, наредни састанак би требало да се одржи за два мјесеца.

- На наредном састанку ћемо испратити данас донесене закључке, тачке и рокове које смо дефинисали, те наметнути друге теме које су важне за функционисање обје општине и у корист њихових грађана – истакао је Божовић.

Према Катићевим ријечима, данашњи састанак је потврда добре сарадње ових општина у претходном периоду, која ће се, како наводи, наставити и у будућности.

Више о темама састанка погледајте у прилогу Центра за културу и информисање Источна Илиџа.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО) Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО)
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Oпштина Источна Илиџа подржала одлазак студената Електротехничког факултета УИС на "Електријаду" Oпштина Источна Илиџа подржала одлазак студената Електротехничког факултета УИС на "Електр...
Најчитаније
 • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
  6h 13m
  6
 • Годишњица страдања Милице Ракић
  6h 13m
  0
 • Посни роштиљ од кромпира
  21h 10m
  0
 • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
  21h 15m
  0
 • Српска легализује исплату плате у коверти
  19h 54m
  2