Sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva (VIDEO)

29.03.2023. 17:59
0
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović održao je danas sastanak sa načelnikom opštine Istočno Novo Sarajevo Jovanom Katićem. Oni su, u prisustvu svojih saradnika, razgovarali o temama i projektima značajnim za obje opštine, a odnose se na međuopštinske granice, vlasničku strukturu u preduzeću Vodovod i kanalizacija a.d. Istočno Sarajevo i uređenje korita rijeke Tilave.

Kako Božović navodi, realizacija zajedničkih projekata je već započeta na korist građana obje opštine.

- U periodu iza nas, ove dvije opštine su imale zaista dobru saradnju i sarađivali smo na mnogo projekata. Današnji sastanak je sazvan prvenstveno da bi se stvari, koje su ranije dogovorene, ubrzale i da bi se postavili rokove njihovog završetka – naveo je on.

Slika

Foto: Fejsbuk/ Marinko Božović

Kako dodaje Božović, naredni sastanak bi trebalo da se održi za dva mjeseca.

- Na narednom sastanku ćemo ispratiti danas donesene zaključke, tačke i rokove koje smo definisali, te nametnuti druge teme koje su važne za funkcionisanje obje opštine i u korist njihovih građana – istakao je Božović.

Prema Katićevim riječima, današnji sastanak je potvrda dobre saradnje ovih opština u prethodnom periodu, koja će se, kako navodi, nastaviti i u budućnosti.

Više o temama sastanka pogledajte u prilogu Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO) Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO)
Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva
Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektrijadu" Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektr...
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    5h 51m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    23h 34m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    17h 51m
    6
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    19h 25m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    3h 20m
    0