Савјети за мобилни интернет у иностранству – м:тел роминг Нет

24.05.2022. 17:09
0
ИЗВОР: katera.news

Приликом избора дестинације на коју ћете отпутовати, провјерите м:тел роминг Нет тарифне опције за велики број земаља у окружењу, Европи и свијету. Тарифне опције за мобилни интернет можете користити без обзира да ли сте постпаид, препаид или пословни корисник м:тел мобилне телефоније.

Доносимо вам пар савјета како да безбрижно користите мобилни интернет и када нисте код куће.

· Информишите се о роминг Нет тарифним опцијама и на којим мрежама се могу искористити.

· Роминг Нет можете купити и када допутујете у другу државу а најједноставније је пред сам полазак, док сте у м:тел мрежи.

· Све опције активирају се брзо и лако путем сајта mtel.ba, сервиса Мој мени или м:го мобилне апликације. Додатне информације о активацији ове тарифне опције потражите на адреси mtel.ba.

· Прије него што кренете, заштитите се од нежељене потрошње. Искључите активне интернет конекције које вам могу направити трошак и подесите опцију мануелног бирања мреже, односно искључење аутоматског одабира мреже.

· Оператери могу имати различите мрежне ознаке, обратите пажњу да изаберете одговарајућу. На примјер, у Грчкој изаберите Cosmote, GR Cosmote или C-OTE, а комплетан списак ознака по земљама погледајте на mtel.ba.

· Мануелно изаберите и пријавите се на мрежу на коју се одабрана роминг Нет тарифна опција односи. Укључите пренос података као и пренос података у ромингу.

· Такође, не заборавите да је ваша комуникација (телефонски позиви, СМС поруке и мобилни интернет) у региону Западног Балкана обухваћена вашим националним корисничким пакетом. Ако будете имали потребу за додатним мобилним интернетом, можете као и до сада активирати једну од доступних роминг Нет тарифних опција.

За више информација о м:тел роминг Нет тарифним опцијама позовите број 0800 50 000, посјетите mtel.ba или било које м:тел продајно мјесто широм БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Дупле гиге и нови телефон! Дупле гиге и нови телефон!
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 35m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 26m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 13m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 39m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 21m
    0