Савршен дан за скијање на Јахорини и Равној планини

19.01.2021. 13:50
0
ИЗВОР: Катера

Сунчано вријеме и благи минус представљају одличне показатеље да скијаши и љубитељи туризма и природе данас засигурно уживају на олимпијској планини Јахорини и скијалишту Равна планина код Пала.

Према камерама, које су постављене на Јахорини и које можете пратити на нашем порталу, односно на линку, видимо да је на овој планини одличан, сунчан дан, савршен за скијање и уживање на снијегу, те и за оне који нису скијаши и љубитељи адреналинских спортова, сигурно да могу искористити вријеме за угодне, планинске шетње.

Свакодневно нам пристужу и бројне фотографије пратилаца портала са Јахорине и Равне планине, које доказују да се данас и јуче одлично скијало и уживало на овим планинама, односно скијалиштима, те да је вријеме након неколико дана под маглом и великим минусом, у протекла два дана савршено.

Слика

Ски центар Равна планина/фото: СЦ РП

Исто је и на нешто нижој Равној планини, скијалишту удаљеном око три километра од центра Пала, гдје снимцима са камера уживо на линку примјетан велики број скијаша на стази. Овај ски центар је мањег капацитета од Јахорине, али засигурно да је одличан и има много тога у понуди, попут кабинске гондоле, прве постављене у БиХ, те ски лифта, дјечијег лифта и вртића, као и богату угоститељску понуду.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Снијег поново забијелио БиХ Снијег поново забијелио БиХ
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
На ширем подручју Романије забијелио снијег На ширем подручју Романије забијелио снијег
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    14h 1m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    14h 45m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    18h 50m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    18h 54m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    4h 21m
    0