Шешлија: Изоловано седам медицинских радника

08.05.2020. 14:27
1
ИЗВОР: СРНА

У Болницу "Србија" у Источном Сарајеву хоспитализован је пацијент из Гацка који је позитиван на вирус корона, а седам медицинских радника који су бринули о овом пацијенту изоловано је и не долазе на посао, изјавио је директор ове здравствене установе Небојша Шешлија.

Шешлија је рекао да ће овим медицинским радницима у понедјељак бити узети брисеви за тестирање на вирус корона.

Он је истакао да је у Болници "Србија" извршена дезинфекција одјељења на којем је лежао овај пацијент, те предузете све друге мјере у складу са протоколом.

Шешлија је истакао да је пацијенткиња која је позитивна на вирус корона жена средње животне доби, онколошки пацијент, која је у уторак, 5. маја, смјештена на Одјељење хематологије са знацима анемије, без повишене тјелесне температуре и респираторних тегоба.

- Дан касније, 6. маја, она је добила температуру, из предострожности је премјештена у изолаторијум и узет јој је брис због тестирања на вирус корона - рекао је Шешлија, те додао да је налаз стигао данас и да је потврђено да је позитивна на вирус корона.

Он је навео да је здравствено стање пацијенткиње стабилно, с обзиром на то о каквом је болеснику ријеч.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ma samo pozitivno* 11.05.2020. 10:18
    Hajmo u kafane narode-svi po pet za stolove! HIV zvanicno potvrdjen u RNK korona virusa..eto tako, i gej bolesti nam dolaze prida. Cuo sam da kad nemas para-od HIV moze da se i umre....al sam samo cuo-nemojte mi vjerovat...;)
Повезане вијести
У Болници „Србија“ од септембра редовне посјете духовника У Болници „Србија“ од септембра редовне посјете духовника
У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО) У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО)
Др Владимир Радовић нови специјалиста гинекологије и акушерства у Болници „Србија“ Др Владимир Радовић нови специјалиста гинекологије и акушерства у Болници „Србија“
Најчитаније
  • Сјећање: Седам година без Милана Микана Кнежевића
    19h 0m
    0
  • Обиљежене 142 године од Улошког устанка
    18h 34m
    0
  • Најављено поскупљење горива на бензинским пумпама у БиХ
    17h 40m
    4
  • Морбилима заражено 309 лица, у Источном Сарајеву 33 лица
    11h 2m
    0
  • Подржимо представнице Источног Новог Сарајева на "Ритму Европе"
    20h 1m
    0