Шесторо мртвих пронађено у кући, преживјела само беба, убица пресудио и себи

02.08.2019. 07:59
0
ИЗВОР: Srpska.info,

Шест мртвих тијела загребачка полиција пронашла је синоћ у новозагребачком насељу Кајзерица. Загребачка полиција потврдила је поруком у 4.10 минута да је шестероструки убица починио самоубиство.

– Још током увиђаја полиција га је лоцирала у Брезовици. Приликом хапшења починио је самоубиство – написали су из полиције.

Полиција је потврдила да је синоћ у 21:30 часова запримила дојаву од грађана о пуцњевима на подручју Новог Загреба.

На мјесту догађаја, у кући у Цимермановој улици пронађено је шест мртвих особа. Сумња се на убојство ватреним оружјем, потврђено је Хини у полицији.

Како дознаје Јутарњи лист, убијена је цијела једна породица, преживјело је само 7-мјесечно дијете. Вјерује се да је мотив љубомора.

Новинарима у Загребу се обратио и Марко Рашић, начелник полиције, који је открио пол и старост погинулих особа.

– Око 21 и 30 запримили смо више дојава да је дошло до пуцњаве. Доласком на мјесто догађаја затечено је шест смртно страдалих особа. Ради се о двојици мушкараца, три жене и једном дјетету рођеном 2009. године. Једно дијете је пронађено које је неповриеђено, ради се о беби и збринута је. Задња интервенција на овој адреси била је 2011. године, али се тај догађај не доводи у свезу с овим чином – рекао је начелник ПУ загребачке Марко Рашић.

Коментари 0
Повезане вијести
У контејнеру пронађено новорођенче У контејнеру пронађено новорођенче
Све масовнија појава: И у Загребу ученик са листом ђака за одстрел Све масовнија појава: И у Загребу ученик са листом ђака за одстрел
Међународна акција: Ухапшено 57 педофила, међу њима и учитељи Међународна акција: Ухапшено 57 педофила, међу њима и учитељи
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 50m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 23m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 57m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    55m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 3m
    0