Симон Мрда каријеру наставља у РК "Шамот" из Аранђеловца

28.01.2022. 18:28
0
ИЗВОР: Катера

Досадашњи играч Рукометног клуба "Славија" Симон Мрда професионалну каријеру наставиће у Србији, гдје ће носити дрес Рукометног клуба "Шамот" из Аранђеловца, саопштено је на званичној страници "Соколова".

Мрда је поникао у "Славији" из Источног Сарајева, гдје је и одрастао и живио до сада. Током текуће сезоне, односно у првом њеном дијелу био је најзаслужнији за актуелно друго мјесто на табели Прве лиге Републике Српске и уједно, један од најбољих играча "соколова".

Он је у разговору за клупску страницу говорио о свом одласку у "Шамот", који је иначе члан "Аркус" Супер лиге Србије.

- Потписао сам уговор и могу рећи да сам јако срећан. До контакта је дошло преко прослављеног рукометараша Ратка Николића, на чијем сам био кампу и гдје сам упознао садашњег тренера Слободана Једоксића. Јако добро сам се уклопио у нову средину и нови систем. У току је припремни период, максимално професионалан однос и приступ тренинзима, што ме радује - навео је Мрда.

Каже да су клупске амбиције веома високе, сви су максимално мотивисани за нове утакмице, а екипа је побједничког менталитета.

- Сигуран сам да ће свако од нас дати свој максимум и да ћемо биљежити добре резултате - додаје Мрда.

У разговору за страницу РК "Славија", Мрда се осврнуо и на каријеру која је почела управо у овом клубу, рекавши да га за "Славију" веже превише емоција.

- Било ми је задовољство да у протеклој полусезони носим плаво-бијели дрес и уз огромну подршку саиграча, након дуго времена, вратимо навијаче у нашу дворану. Сигуран сам да пред "Славијом" стоје велики изазови и не сумњам да ће се на прави начин изборити са њима и вратити у рукометну елиту, јер клуб то заиста заслужује - рекао је Мрда.

Коментари 0
Повезане вијести
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Годишњица страдања Милице Ракић Годишњица страдања Милице Ракић
За малом Данком се и даље трага За малом Данком се и даље трага
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    19h 29m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    17h 43m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    15h 33m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    7h 58m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    13h 31m
    0