Сјајна м:тел понуда телефона из нове Samsung A и S23 серије

21.04.2023. 16:11
0
ИЗВОР: katera.news

Нова Samsung Galaxy A serija сјајна је за свакога и даће вам идеалне разлоге да управо телефон из ове серије буде и ваш избор. Према својим потребама, изаберите неки од нових модела који ће вам пружити импресивни екран, дуготрајну батерију, одличне камере и савршене перформансе по приступачној цијени.

Телефони Samsung Galaxy S23 serije пружиће вам фантастичне могућности и дати максималну снагу за све што радите јер су опремљени врхунским камерама и најбржим Снапдрагон процесором на свијету.

Уз моделе из S23 серије очекује вас и невјероватни паметни сат Galaxy Watch 5 BT или Galaxy Watch 5 BT Pink Gold а ова спектакуларна понуда траје до 30. априла или до истека залиха.

Са новим телефоном из Samung A серије очекује вас два мјесеца, а са телефоном из  S23 серије четири мјесеца бесплатног кориштења YouTube premium услуге.

Такође, на располагању вам је и 100 ГБ простора за податке на OneDrive складишту у трајању од 6 мјесеци. У Samsung A серији из м:тел понуде пронађите тачно оно што желите од паметног телефона а у врхунској Samsung S23 серији доживите и оно што нисте могли ни да замислите!

Више информација потражите на mtel.ba или бесплатним позивом на 0800 50000.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 22m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 57m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    1h 56m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 5m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    23m
    0