Сјајна м:тел понуда телефона из нове Samsung A и S23 серије

21.04.2023. 16:11
0
ИЗВОР: katera.news

Нова Samsung Galaxy A serija сјајна је за свакога и даће вам идеалне разлоге да управо телефон из ове серије буде и ваш избор. Према својим потребама, изаберите неки од нових модела који ће вам пружити импресивни екран, дуготрајну батерију, одличне камере и савршене перформансе по приступачној цијени.

Телефони Samsung Galaxy S23 serije пружиће вам фантастичне могућности и дати максималну снагу за све што радите јер су опремљени врхунским камерама и најбржим Снапдрагон процесором на свијету.

Уз моделе из S23 серије очекује вас и невјероватни паметни сат Galaxy Watch 5 BT или Galaxy Watch 5 BT Pink Gold а ова спектакуларна понуда траје до 30. априла или до истека залиха.

Са новим телефоном из Samung A серије очекује вас два мјесеца, а са телефоном из  S23 серије четири мјесеца бесплатног кориштења YouTube premium услуге.

Такође, на располагању вам је и 100 ГБ простора за податке на OneDrive складишту у трајању од 6 мјесеци. У Samsung A серији из м:тел понуде пронађите тачно оно што желите од паметног телефона а у врхунској Samsung S23 серији доживите и оно што нисте могли ни да замислите!

Више информација потражите на mtel.ba или бесплатним позивом на 0800 50000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици
M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону
Ако ме волиш, остави телефон док возиш! Ако ме волиш, остави телефон док возиш!
Најчитаније
 • Уједињена Српска ће имати свог кандидата за начелника општине Источна Илиџа
  16h 0m
  0
 • Преминуо Никола, отац херој
  18h 18m
  0
 • Јак земљотрес погодио БиХ
  10h 41m
  0
 • Завршен програм цјеложивотног учења на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО)
  18h 29m
  0
 • „Дани тикве“ сљедећи викенд у Источном Сарајеву
  16h 45m
  1