Сјајни Богдановић водио Атланту до тријумфа

30.06.2021. 08:50
0
ИЗВОР: СРНА

Кошаркашки репрезентативац Србије Богдан Богдановић предводио је Атланту до побједе над Милвоки Баксима у четвртој утакмици финалне серије Источне конференције НБА лиге.

У тријумфу Атланте над Милвокијем 110:88, чиме је изједначен резултат у финалној серији на 2:2, Богдановић је постигао 20 поена и остварио пет асистенција.

Хокси су већ након првог полувремена водили 51:38, а све дилеме око побједника ријешили су у трећој дионици када су отишли на недостижних 25 поена предности, те су до краја мирно привели сусрет крају.

У редовима Атланте, која је играла без повријеђеног Тре Јанга, Лу Вилијамс је постигао 21 поен, а Кевин Хуертер и Клинт Капела по 15 поена.

Код Милвокија су се истакли ДЖру Холидејy са 19 поена, Крис Мидлетон са 16 и Јанис Антетокумбо са 14 поена. Грчки репрезентативац задобио је повреду, па је раније окончао меч.

Наредни меч на програму је у ноћи са четвртка на петак, а домаћин ће бити Милвоки.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере
Апсолутна побједа Доналда Трампа Апсолутна побједа Доналда Трампа
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    21h 19m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    17h 51m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    20h 35m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    16h 13m
    0
  • Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
    19h 15m
    0