Сјекиром тешко повриједили госте и полупали инвентар у кафићу

03.05.2021. 11:12
0
ИЗВОР: Srpska.info

Бањалучка полиција ухапсила је девет особа због масовне туче у кафићу "Божур" до које је ноћас дошло у Колима код Бањалуке, сазнаје Српскаинфо.

Према незваничним информацијама, неколико особа је у кафић дошло са сјекиром и почели су лупати инвентар и напали су друге госте, којима су нанијеле тешке повреде.

– На лице мјеста изашла је полиција, али и интервнетна полиција, али су само затекли власника кафића и конобарицу, те полупан локала. Убрзо су полицајци дошли до информација које све учествовао у тучи, те су сви ухапшени – рекао је извор Српскаинфо.

Портпарол Полицијске управе Бањалука Данијела Мучибабић је рекла да им је ноћас, око пола часа иза поноћи, пријављено да је у угоститељском објекту дошло до међусобне туче више особа.

– Они се сумњиче да су починили кривична дјела оштећене и одузимање туђе ствари, тешка тјелесна повреда и учествовање у тучи. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука – појаснила је Мучибабићева..

Коментари 0
Повезане вијести
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    17h 29m
    0
  • Крађа у Палама
    15h 47m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    12h 14m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    15h 2m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    8h 23m
    0