Скупштина града Источно Сарајево данас о ребалансу буџета

13.10.2020. 08:34
0
ИЗВОР: СРНА

Скупштина града Источно Сарајево данас би требала да усвоји Приједлог ребаланса буџета за ову годину у износу од 13.877.454 КМ, што представља повећање у односу на планирани буџет за 2.593.023 КМ.

Основни разлози за израду ребаланса буџета су планирање и потрошња неутрошених намјенских средстава по основи кредита, усклађивање планираних вриједности појединих врста прихода и примитака, као и исказане потребе за унутрашњим прерасподјелама средстава појединих потрошачких јединица, саопштено је из Скупштине града Источно Сарајево.

Одборници ће расправљати и о извршењу буџета града за шест мјесеци ове године, који је оставрен у износу од 4.449.729 КМ.

Градска Скупштина би требала донијети одлуке о измјенама и допунама Статута града и о измјенама и допунама Пословника о раду Скупштине града Источно Сарајево.

На дневном реду су и информације о утрошку кредитних средстава, о стању у области запошљавања на подручју града и реализацији програма запошљавања, са освртом на борачке категорије, као и информација о стању примарне, секундарне и терцијарне здравствене заштите.

Почетак сједнице планиран је за 10.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Градоначелник Источног Сарајева покренуо иницијативу измјене Закона о буџетском систему Републике Српске Градоначелник Источног Сарајева покренуо иницијативу измјене Закона о буџетском систему Ре...
Усвојен Ребаланс буџета Српске Усвојен Ребаланс буџета Српске
Прихваћен споразум о изградњи градске куће у Палама Прихваћен споразум о изградњи градске куће у Палама
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 49m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 22m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 56m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    54m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 2m
    0