Скупштина града Источно Сарајево у уторак о ребалансу буџета

26.08.2020. 15:59
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.net

Одборници Скупштине града Источно Сарајево разматраће на сједници у уторак, 1. септембра, ребаланс буџета града за 2020. годину у износу 11.377.000 КМ.

На дневном реду сједнице наћи ће се и измјена одлуке о кредитном задужењу града, у дијелу који се односи на санирање посљедица изазваних пандемијом вируса корона.  На основу препоруке Министарства финансија Републике Српске извршена је измјена одлуке усвојене на претходној сједници Скупштине града, која је подразумијевала и помоћ привредним субјектима који су, због забране рада, претрпјели штету у пословању.

Одборници ће разматрати информацију о изградњи инфраструктурних објеката на подручју града по просторно-планској документацији за период од јул 2019. до јула 2020. године, као и информацију о стању у области водоснабдијевања и канализационе инфраструктуре.

Биће разматрана и информације о раду установа за културу и културних садржаја, те извјештај о реализованим пројектима и манифестацијама из области културе које се финансирају из буџета града.

Почетак сједнице Скупштине града заказан је за 10 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Поново блокирано одржавање сједнице о НАТО агресији на СРЈ Поново блокирано одржавање сједнице о НАТО агресији на СРЈ
Клуб одброника СДС-а упутио иницијативу да једна од улица носи назив по Николи Гардовићу Клуб одброника СДС-а упутио иницијативу да једна од улица носи назив по Николи Гардовићу
Савјет безбједности УН одбио да расправља о НАТО агресији на Југославију Савјет безбједности УН одбио да расправља о НАТО агресији на Југославију
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    15h 45m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    15h 1m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    12h 17m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    10h 39m
    0
  • Данас Марковдан
    19h 27m
    0