Skupština grada Istočno Sarajevo u utorak o rebalansu budžeta

26.08.2020. 15:59
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.net

Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo razmatraće na sjednici u utorak, 1. septembra, rebalans budžeta grada za 2020. godinu u iznosu 11.377.000 KM.

Na dnevnom redu sjednice naći će se i izmjena odluke o kreditnom zaduženju grada, u dijelu koji se odnosi na saniranje posljedica izazvanih pandemijom virusa korona.  Na osnovu preporuke Ministarstva finansija Republike Srpske izvršena je izmjena odluke usvojene na prethodnoj sjednici Skupštine grada, koja je podrazumijevala i pomoć privrednim subjektima koji su, zbog zabrane rada, pretrpjeli štetu u poslovanju.

Odbornici će razmatrati informaciju o izgradnji infrastrukturnih objekata na području grada po prostorno-planskoj dokumentaciji za period od jul 2019. do jula 2020. godine, kao i informaciju o stanju u oblasti vodosnabdijevanja i kanalizacione infrastrukture.

Biće razmatrana i informacije o radu ustanova za kulturu i kulturnih sadržaja, te izvještaj o realizovanim projektima i manifestacijama iz oblasti kulture koje se finansiraju iz budžeta grada.

Početak sjednice Skupštine grada zakazan je za 10 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ
Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    12h 32m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    22h 50m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    22h 56m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    11h 5m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    22h 54m
    0