Скупштине Општине Источни Стари Град наградила најуспјешније омладинце, студенте и спортисте

12.08.2019. 11:58
0
ИЗВОР: ФБ/ИСГ

Скупштина Општине Источни Стари Град одржала је свечану сједницу поводом обиљежавања славе и дана општине Источни Стари Град Светог Пантелејмона, 8. 8. 2019. године.

У име С.О. Источни Стари Град предсједник скупштине господин Стеван Санда је поздравио све присутне и захвалио се што су својим присуством увеличали ову свечаност.

Скупштина општине Источни Стари Град и ове године је наградила најуспјешније и најбоље омладинце, студенте и спортисте као и истакнуте појединце који су дали свој допринос институционалном стварању, изградњи и развоју општине Источни Стари Град.

Најуспјешнији студент из општине Источни Стари Град ове године је Радоња Милица која је студент четврте године Правног факултета у Палама и један од два најбоља студента овог факултета.

Признања за најперспективније студенте додијељена су Дерикоња Јовани, Дерикоња Зорани и Дајани Тодоровић. 
Као перспективни спортисти изабрани Пантић Предраг члан Смучарског клуба „Младен Грујић“ из Источног Старог Града и Немања Јовичић голман и фудбалски судија, док је за најуспјешнијег спортисту из општине Источни Стари Град изабран Ђорђе Сантрач.

Сантрач је члан Смучарског клуба „Младен Грујић“ из Источног Старог Града који је на Олимпијском омладинском фестивалу ЕYОФ 2019 остврио најбољи резултат за репрезентацију Босне и Херцеговине.

„Као и претходних година, ја се ево већ једанаесту годину овим поводом обраћам, и ове године ћемо наградити најбоље и најперспективније омладинце јер су они наша снага и у будуће можемо бити успјешни само ако будемо имали омладину и дјецу“, рекао је начелник Гашановић.

Начелник се у свом обраћању на свечаној сједници осврнуо на све што је урађено у претходних годину дана и укратко презентовао планове за наредни период гдје је истако институционално јачање општине и наставак изградње инфраструктуре.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 34m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 33m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 15m
    4
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 46m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    18h 48m
    0