"Славија" дочекује "Жељезничар" на помоћном терену

08.11.2021. 19:29
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери "Славије" и "Жељезничар Спорт Тима" сутра ће играти своју заосталу утакмицу 13. кола Прве лиге Републике Српске у фудбалу.

Ова утакмица требала се играти у суботу, међутим киша је потопила терен у Источном Сарајеву, а онда и ушла у клупске просторије. Савез је одложио утакмицу, а она је заказана за сутра у 13.30.

Ипак, утакмица се неће играти на главном стадиону "Славије", већ је ФСРС због ванредних околности дозволио одигравање на помоћном терену "Славије" са вјештачком подлогом.

Жеља руководства "Славије" је да због новонастале ситуације добије дозволу од ФСРС да и заосталу утакмицу против "Звијезде 09" игра на истом терену, а да у 15. колу дочека "Алфа Модричу" на свом стадиону, јер "Соколови" тада славе 20 гостина постојања своје навијачке групе.

Коментари 0
Повезане вијести
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    19h 42m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    9h 38m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    21h 29m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    17h 9m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    20h 29m
    0