Славија остала једина непоражена екипа у лиги

10.09.2022. 20:12
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Славије из Источног Сарајева савладали су данас на гостовању Козару у Градишци са 3:0 у утакмици 7. кола Прве лиге.

Славија је одиграла једну јако зрелу, квалитетну утакмицу и на крају су за своју представу награђени са нова три бода чиме су стигли на друго мјесто прволигашке табеле и то са утакмицом мање у односу на остатак лиге јер тек морају одиграти меч 2. кола против Радника.

Послије неколико одличних покушаја на обје стране Славија долази до водства у 32. минути сусрета. Ђорђе Авдаловић је избацио Петра Дабића 1 на 1 са Срђаном Модићем, млади фудбалер Славије заобилази и голмана Козаре и погађа за 1:0.

Имала је Козара прилику на 1:0 да се врати у потпуности у меч, али нису искористили један зицер, Шикањић је погодио ставиу, а на одбијену лопту натрчава Ђурић и погађа голмана Неџибовића.

На другој страни, у 70. минути Славија дупла предност. Пет минута након што је ушао у игру Денис Богучанин користи асистенцију Ђорђа Авдаловића који је направио дар-мар по десној страни, а онда одиграо повратну, и погађа за 2:0.

Већ тада било је јасно да Славија креће у полако привођење утакмице крају, а за труд награђени су и трећим голом када Боро Мишовић у судијској надокнади, осам минута након што је замијенио најбољег играча утакмице, Ђорђа Авдаловића, погађа за 3:0.

КОЗАРА - СЛАВИЈА 0:3 (0:1)
Стадион "Велимир Сомболац", Градишка
Гледалаца: 150
Судија: Данијел Перић (Бијељина)
Стријелци: 0:1 Дабић 32, 0:2 Богучанин 70, 0:3 Мишовић 90+1
Жути картони: Шћекић, Јандрић (Козара), Мандић, Неџибовић (Славија)

КОЗАРА: Модић, Шћекић, Глишић, Малбашић (од 82. Торлаковић), Говедарица (о 75. Благојевић), Јандрић, Деспотовић, Шикањић (од 75. Комленовић), Максимовић, Раца (од 26. Ђурић (од 82. Матић)), Пепић

СЛАВИЈА: Неџибовић, Дабић, Ђерић, Поповић, Стојановић, Арбиња (од 65. Богучанин), Авдаловић (од 82. Мишовић), Каљић (од 71. Бјелош), Мандић, Асентић, Томић. 

Коментари 0
Повезане вијести
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 25m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 0m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    6h 59m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 26m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 18m
    0