Славија се за финале сели у нову спортску дворану

25.04.2022. 15:20
0
ИЗВОР: sportdc.net

Кошаркаши Славије из Источног Сарајева данас ће одрадити свој први тренинг у новој спортској дворани у Источном Новом Сарајеву и почети припреме за домаћу утакмицу у финалној серији првенства Републике Српске.

Соколове сутра очекује прва утакмица финала у Бијељини против домаће Будућности, а за викенд, када Славија буде домаћин утакмица би се требала одиграти у дворани на Тргу Србија, капацитета нешто више од 2000 гледалаца.

- Данас ћемо одрадити први тренинг у новој спортској дворани и након сутрашње утакмице настављамо тренинге у њој и спремамо се за прву домаћу утакмицу која би требала да се одигра у њој, потврдио нам је тренер Соколова, Александар Дамјановић, а на питање шта доноси нова дворана каже:

- Нова дворана може да промијени амбијент. Навикли смо играти у нашој старој дворани. И ове задње утакмице са навијачима су показале да је то дало додатни вјетар у леђа и адреналин нама на терену. То нам је много значило. Да ли се то може поновити у новој дворани остаје да видимо. Ја се надам да ћемо успјети напунити нову дворану. Створила се једна лијепа еуфорија у читавом граду и ја се надам да ћемо успјети да напунимо и њу и овом приликом позивам све наше навијаче и суграђане да је испуне до самог краја и буду наш шести играч у овом финалу.

Коментари 0
Повезане вијести
Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 40m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    3h 38m
    7
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    12h 4m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    10h 19m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    11h 58m
    0