Slavija se za finale seli u novu sportsku dvoranu

25.04.2022. 15:20
0
IZVOR: sportdc.net

Košarkaši Slavije iz Istočnog Sarajeva danas će odraditi svoj prvi trening u novoj sportskoj dvorani u Istočnom Novom Sarajevu i početi pripreme za domaću utakmicu u finalnoj seriji prvenstva Republike Srpske.

Sokolove sutra očekuje prva utakmica finala u Bijeljini protiv domaće Budućnosti, a za vikend, kada Slavija bude domaćin utakmica bi se trebala odigrati u dvorani na Trgu Srbija, kapaciteta nešto više od 2000 gledalaca.

- Danas ćemo odraditi prvi trening u novoj sportskoj dvorani i nakon sutrašnje utakmice nastavljamo treninge u njoj i spremamo se za prvu domaću utakmicu koja bi trebala da se odigra u njoj, potvrdio nam je trener Sokolova, Aleksandar Damjanović, a na pitanje šta donosi nova dvorana kaže:

- Nova dvorana može da promijeni ambijent. Navikli smo igrati u našoj staroj dvorani. I ove zadnje utakmice sa navijačima su pokazale da je to dalo dodatni vjetar u leđa i adrenalin nama na terenu. To nam je mnogo značilo. Da li se to može ponoviti u novoj dvorani ostaje da vidimo. Ja se nadam da ćemo uspjeti napuniti novu dvoranu. Stvorila se jedna lijepa euforija u čitavom gradu i ja se nadam da ćemo uspjeti da napunimo i nju i ovom prilikom pozivam sve naše navijače i sugrađane da je ispune do samog kraja i budu naš šesti igrač u ovom finalu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    23h 32m
    0
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    1h 49m
    2
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    23h 39m
    4
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    20h 21m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    14h 59m
    0