Сљедеће седмице квизови знања у Источном Новом Сарајеву

24.08.2023. 17:30
0
ИЗВОР: srna.rs

Српска квиз асоцијација из Београда у сарадњи са љубитељима квиза из Источног Сарајева, организује сљедеће седмице у Источном Новом Сарајеву, два индивидуална квиза знања из области домаћег филма и серија, односно познавања културе и историје словенских народа.

Квизови су индивидуалног карактера и планирано је да буду одржани у четвртак, 31. августа, са почетком у 19.00 часова у амфитеатру Средње школе "28. јуни" у Источном Новом Сарајеву, најављено је из Српске квиз асоцијације.

У саопштењу се додаје да је предвиђено да квизови трају по 50 минута, те да буде укупно 100 питања из сваке области. Котизација за учешће на једном квизу је три КМ.

Идивидуалне пријаве могу се послати на телефон 066/362-461 ули 065/209-199.

- Циљ ових такмичарских квизова је промоција квиз културе и повезивање љубитеља квиза из Источног Сарајева, односно Републике Српске и Србије - додаје се у саопштењу.

Ово је први пут да Српска квиз асоцијација организује квизове у Источном Сарајеву, а представљају саставни дио нове квиз сезоне која је почела у августу у Србији и појединим градовима Републике Српске.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
У понедјељак обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде У понедјељак обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде
ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    22h 53m
    1
  • Партизан мијења име!
    15h 35m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 8m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    17h 42m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 27m
    3