Снижено и на рате у м:тел понуди - iPhone 13 и iPhone 14 Pro Max

05.09.2023. 12:09
0
ИЗВОР: katera.news

Прелијеп дизајн, водеће перформансе и напредни системи камера, све са невјероватном издржљивошћу, водоотпорношћу и великим скоком у трајању батерије како би се осигурало да можеш рачунати на свој iPhone када ти затреба!

iPhone 13 посједује живописан и енергетски ефикасан ОЛЕД дисплеј, који је лако гледати на директном сунцу, спакован у издржљиво кућиште, отпорно на воду и прашину. Уз аутоматско подешавање дубинске оштрине и пребацивање фокуса можеш удахнути живот сценама које снимаш.

Систем двије камере омогућиће ти велики квалитет фотографија и видео снимака уз оптичку стабилизацију слике са помјерањем сензора.

Све фантастичне могућности модела iPhone 14 Pro Max покреће нови, супер брзи А16 Bionic чип који обрађује захтјевне задатке без застоја и врхунски ефикасно.

Главна камера максимално искориштава 48 мега пиксела и нуди запањујуће детаље. Такође, снимај као професионалац, у биоскопском моду са 4К високом резолуцијом.

Стакло iPhone 14 Pro Max модела је далеко више издржљивије, у њега су уграђени нано керамички кристали — чвршћи од већине метала.

Све што будеш радио помоћу iPhone 14 Pro Max телефона, радићеш попут професионалца.

За беспријекорно искуство на сваком уређају, потражи Applе телефоне м:тел понуди уз одличне цијене и на рате!

Коментари 0
Повезане вијести
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Гледајте све епизоде серије „Тома“ у м:тел ИПТВ видеотеци Гледајте све епизоде серије „Тома“ у м:тел ИПТВ видеотеци
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    5h 49m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    8h 35m
    0
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    8h 8m
    1
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    11h 15m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    23h 4m
    0