Социјалистичка партија повукла потпис са иницијативе Асоцијације "Ствараоци"

28.07.2020. 19:12
0
ИЗВОР: СРНА

Социјалистичка партија повукла је данас потпис са иницијативе Асоцијације “Ствараоци Републике Српске” о подршци рјешавању питања стваралаца Српске, односно о исплати валоризоване накнаде за ратни период за посланике у првом сазиву Народне скупштине, три члана Предсједништва и чланове Владе Републике Српске.

Ова одлука донесена је на сједници Предсједништва и Извршног одбора СП који сматрају да додатну пажњу треба усмјерити на рјешавање економских питања јер је то једини начин да се омогући помоћ свим угроженим грађанима Републике Српске.

- Имајући у виду да су у овом тренутку приоритети Републике Српске борба за заштиту здравља нашег становништва, борба против вируса корона и погоршаног економског стања, СП сматра да је неопходно све напоре уложити у појачавање бриге за сво становништво Српске - саопштено је из Социјалистичке партије.

Странке које су заступљене у Народној скупштини Републике Српске су 21. јула на Палама потписале изјаву о подршци иницијативи за рјешавање питања стваралаца Републике Српске, односно о исплати валоризоване накнаде за ратни период за посланике у првом сазиву Народне скупштине, три члана Предсједништва и чланове Владе Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Кладионичарске преваре узеле маха Кладионичарске преваре узеле маха
Пред празнике почела исплата права из система дјечије заштите Пред празнике почела исплата права из система дјечије заштите
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    14h 17m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    13h 59m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    14h 53m
    7
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    11h 48m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    10h 50m
    0