Сокочанин вређао и пријетио малољетника, друго лице га покушало физички напасти

23.09.2024. 10:51
2
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац дана 22. 9. 2024. године око 18.15 часова лишили су слободе лице иницијaла Д.Р. из Сокоца.

Полицијској станици Соколац пријављено је да је поменуто лице упутио увреде и пријетње по живот малољетном лицу, након чега је лице Р.Н. вербало напало лице Д.Р, покушавши га физички напасти.

Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање  сигурности“ против овог лица и лица Н.Р. из Сокоца.

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Brdo 23.09.2024. 12:04
    Gago Renovica je ozbiljan psihijatrijski slucaj,to nosi cak i u genima,svi to znamo.Covjek je opasan po okolinu a Cicko ga jos vise lozi da se tako ponasa.
  • Generic placeholder image
    Ja 23.09.2024. 11:39
    A sta je trebalo,zahvaliti se Draganu Renovici sto je napao maloljetno dijete,je li?Sta bi svako od nas uradio da mu se tako desi?Cicko je puno sebi dao za pravo sa doticnim Draganom,pisu sta im padne na pamet,izmisljaju,vrijedjaju jos su poceli napadati djecu.Nadam se samo da ce se konacno Cicko skinuti sa vlasti da i mi progledamo.
Повезане вијести
ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
Полиција тражи ко је запалио "туарега" на Палама Полиција тражи ко је запалио "туарега" на Палама
Најчитаније
  • Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
    22h 23m
    2
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    2h 58m
    0
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    4h 47m
    0
  • Малим херојима у борби за живот потребна подршка друштва
    23h 36m
    0
  • Како је некад изгледао час физичког (ФОТО)
    3h 51m
    0