Сокочанка Сара Лучић једанаеста у скоку увис на Балкану

30.06.2021. 14:19
0
ИЗВОР: СРНА

Сокочанка Сара Лучић је на Првенству Балкана за сениоре и сениорке у Смедереву заузела 11. мјесто у скоку увис, рекао је Срни тренер у Атлетском клубу "Гласинац" Неђо Ђуровић.

На првенству Балкана одржаном минулог викенда у Смедереву учествовало је 19 земаља, чланица Балканске атлетске федерације, са око 450 такмичара, тренера и спортских радника.

- Иако није освојила медаљу задовољни смо постигнутим резултатом од 178 центиметара јер се Лучићева такмичила са најуспјешнијим атлетичаркама балканских земаља међу којима су и најуспјешније у Европи - истакао је Ђуровић.

Ђуровић је додао да ова млада атлетичарка за десетак дана путује у Естонију на првенство Европе за такмичаре до 23 године.

Он је нагласио да Лучићева редовно тренира, у чему јој помажу у Атлетском клубу на Сокоцу, а истовремено је успјешан студент технологије у Новом Саду.

Ђуровић је подсјетио да ће на Сокоцу 31. јула бити одржано атлетско првенство БиХ за млађе јуниоре, а 1. августа 20. Међународни атлетски митинг у организацији Атлетског клуба "Гласинац".

Коментари 0
Повезане вијести
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 17m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    19h 41m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    15h 10m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    6h 47m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    6h 28m
    0