Sokočanka Sara Lučić jedanaesta u skoku uvis na Balkanu

30.06.2021. 14:19
0
IZVOR: SRNA

Sokočanka Sara Lučić je na Prvenstvu Balkana za seniore i seniorke u Smederevu zauzela 11. mjesto u skoku uvis, rekao je Srni trener u Atletskom klubu "Glasinac" Neđo Đurović.

Na prvenstvu Balkana održanom minulog vikenda u Smederevu učestvovalo je 19 zemalja, članica Balkanske atletske federacije, sa oko 450 takmičara, trenera i sportskih radnika.

- Iako nije osvojila medalju zadovoljni smo postignutim rezultatom od 178 centimetara jer se Lučićeva takmičila sa najuspješnijim atletičarkama balkanskih zemalja među kojima su i najuspješnije u Evropi - istakao je Đurović.

Đurović je dodao da ova mlada atletičarka za desetak dana putuje u Estoniju na prvenstvo Evrope za takmičare do 23 godine.

On je naglasio da Lučićeva redovno trenira, u čemu joj pomažu u Atletskom klubu na Sokocu, a istovremeno je uspješan student tehnologije u Novom Sadu.

Đurović je podsjetio da će na Sokocu 31. jula biti održano atletsko prvenstvo BiH za mlađe juniore, a 1. avgusta 20. Međunarodni atletski miting u organizaciji Atletskog kluba "Glasinac".

Komentari 0
Povezane vijesti
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila
Najčitanije
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    23h 0m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    13h 15m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    20h 50m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    11h 37m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    18h 48m
    0