Соколац: Данас почиње општинско такмичење у тенису

06.06.2020. 08:47
0
ИЗВОР: Srna

У Сокоцу и у Видрићима данас ће уколико временски услови дозволе, почети општинско такмичење у тенису, за које су већ пријављена 24 такмичара, рекао је Срни један од организатора Дејан Кезуновић.

Кезуновић је нагласио да ће такмичење бити одржано у организацији групе љубитеља овог спорта, мечеви ће бити одржани на теренима у приватном посједу у Видрићима и на теренима Спортско–рекреативног центра "Гласинац" у Сокоцу.

Он је нагласио да су се до сада пријавила 24 такмичара, распоређени су у четири групе и већ се зна ко са ким игра.

Миланко Пантић из Организационог одбора рекао је да се игра на бод–систем и да је ријеч о првом општинском такмичењу, без планираних награда и медаља.

-Ово је вид дружења љубитеља тениса, добар начин промоције овог спорта који постаје све популарнији међу младима на подручју Сокоца, те прилика да се окупимо и уживамо у игри након више од два мјесеца различитих ограничења због пандемије вируса корона- рекао је Пантић.

Према његовим ријечима, вријеме трајања такмичења није одређено, због промјењивих временских прилика.

Он је подсјетио да су до сада на теренима у Видрићима организована два тениска турнира, на којима су учестовали такмичари са Сокоца и из сусједних неколико општина, а привукли су велики број такмичара и публике.

Коментари 0
Повезане вијести
Ана Ивановић поново узима рекет у руке Ана Ивановић поново узима рекет у руке
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    14h 55m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    16h 46m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    16h 33m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    7h 59m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    10h 41m
    0