Соколац: Лука Кезуновић нови рекордер БиХ и Српске

14.02.2021. 14:02
0
ИЗВОР: СРНА

Лука Кезуновић из соколачког Атлетског клуба "Гласинац" нови је рекордер БиХ и Републике Српске у петобоју за старије јуниоре са освојених 4.068 бодова на Првенству Србије у дворани одржаном у Београду.

Тренер "Гласинца" Неђо Ђуровић рекао је да је Кезуновић на Првенству Србије у дворани за старије јуниоре до 16 година наступио ван конкуренције у дисциплинама: трка на 60 метара, скок удаљ, бацање кугле, скок увис и трка на 800 метара, те сакупио рекордних 4.068 бодова.

Он је подсјетио да је ранији рекордер Републике Српске и БиХ у петобоју био тадашњи члан "Гласинца" Михајло Мемедовић, који је 2018. поставио рекорд са освојених 3.885 бодова.

Првенство Србије у дворани у вишебоју за старије јуниоре до 16 година одржано је јуче у Београду, у организацији Српског атлетског савеза Београд.

Коментари 0
Повезане вијести
У акцији у Сокоцу прикупљено 60 јединица крви У акцији у Сокоцу прикупљено 60 јединица крви
Група ходочасника са Романије кренула на поклоњење Чајничкој Красници Група ходочасника са Романије кренула на поклоњење Чајничкој Красници
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Најчитаније
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    16h 38m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    21h 53m
    0
  • Мајдову потврђена суспензија: Џудиста из Источног Сарајева није кажњен само због тога што се прекрстио
    11h 21m
    3
  • Тата у бијелој кочији дочекао маму и бебу испред породилишта
    13h 21m
    3
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    19h 39m
    0