Sokolac: Luka Kezunović novi rekorder BiH i Srpske

14.02.2021. 14:02
0
IZVOR: SRNA

Luka Kezunović iz sokolačkog Atletskog kluba "Glasinac" novi je rekorder BiH i Republike Srpske u petoboju za starije juniore sa osvojenih 4.068 bodova na Prvenstvu Srbije u dvorani održanom u Beogradu.

Trener "Glasinca" Neđo Đurović rekao je da je Kezunović na Prvenstvu Srbije u dvorani za starije juniore do 16 godina nastupio van konkurencije u disciplinama: trka na 60 metara, skok udalj, bacanje kugle, skok uvis i trka na 800 metara, te sakupio rekordnih 4.068 bodova.

On je podsjetio da je raniji rekorder Republike Srpske i BiH u petoboju bio tadašnji član "Glasinca" Mihajlo Memedović, koji je 2018. postavio rekord sa osvojenih 3.885 bodova.

Prvenstvo Srbije u dvorani u višeboju za starije juniore do 16 godina održano je juče u Beogradu, u organizaciji Srpskog atletskog saveza Beograd.

Komentari 0
Povezane vijesti
U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi
Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    18h 35m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    13h 18m
    5
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    23h 50m
    0
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    15h 18m
    3
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    21h 36m
    0