Соколац: Малишанима подијељено око 200 новогодишњих пакетића

20.12.2020. 17:13
0
ИЗВОР: СРНА

На Сокоцу је данас организована додјела око 200 новогодишњих пакетића прикупљених у оквиру акције "Ни један малишан без пакетића", коју је организовала Сокочанка Драгана Крсмановић.

Крсмановићева је рекла Срни да је у овој хуманитарној акцији учествовао велики број њених пријатеља са Сокоца и Пала, те да је прикупљено око 200 пакетића за седам дана.

Пакетиће је данас добило 103 дјеце корисници дјечијег додатка према списку Центра за социјални рад општине Соколац. Пакетићи су подијељени и за тридесетак чланова Удружења за помоћ лицима са посебним потребама "Подршка", за шесторо полазника Одјељења са посебним потребама Основне школе "Соколац" и за више од 40 дјеце из вишечланих породица.

Крсмановићева је навела да је подјела пакетића организована данас, на Дјетињце, уз поштовање мјера заштите због пандемије вируса корона.

- Моја жеља је да малишане учиним срећним додјелом пакетића од Дједа Мраза у амбијенту новогодишње чаролије коју смо припремили на отвореном испред Језичког центра `ИН", колико је ситуација са епидемијом дозволила - истакла је Крсмановићева.

Свјетлана Боровчанин из Удружења за помоћ лицима са посебним потребама "Подршка" рекла је да су пакетићи уручени за двадесеторо дјеце и десет одраслих чланова којима поклони и пажња значе много.

Јелена Косорић, мајка дјеце која су добила пакетиће, захвалила је Крсмановићевој која је ову акцију организовала у сарадњи са Центром за социјали рад општине Соколац и локалним Удружењем "Подршка". 

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан Форум за безбједност општине Соколац Одржан Форум за безбједност општине Соколац
Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“ Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    19h 48m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    19h 55m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    16h 37m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    11h 15m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    11h 47m
    0