Соколац: Најљепше двориште Стефана Јоловића, а балкон Славице Бијељанин (ФОТО)

28.08.2020. 11:06
0
ИЗВОР: СРНА

Двориште Стефана Јоловића проглашено је за најљепше на Сокоцу, као и балкон Славице Бијељанин на конкурсу за избор најуређенијег дворишта и балкона Туристичке организације општине Соколац.

Мирјана Симовић из Туристичке организације Соколац рекла је да су на конкурс под називом "Посади цвијет за пчелињи свијет" биле су пријављене 93 фотографије. За категорију балкони било 12 учесника, а у категорији дворишта 20.

Она је истакла да су побједника добили гласањем путем "Фејсбук" странице Туристичке организације општине Соколац, те да је прво мјесто освојио Стефан Јоловић са својом "медитеранском причом на Романији" са 2.231 гласом, а прво мјесто у категорији најљепши балкон освојила је Славица Бијељанин са 226 гласова.

Слика

Ову "Фејсбук" страницу посјетило је око 220.000 посјетилаца, а побједници ће добити новчане награде – за прво мјесто 120 КМ за најуређеније двориште и 80 КМ за најуређенији балкон.

Симовићева је изразила захвалност свим учесницима на конкурску, као и пратиоцима странице за несебичну помоћ и подршку током избора најуређенијег дворишта и балкона.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    10h 19m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 3m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    3h 48m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    21h 30m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    23h 49m
    0