Соколац: Потрага за несталом Надом Добриловић

05.08.2020. 08:49
0
ИЗВОР: СРНА

Соколачка полиција саопштила је да ће данас у сарадњи са припадницима цивилне заштите кренути у опширну потрагу за Надом Добриловић /68/ из села Мандра, код Соколовића, чији је нестанак пријављен у недјељу, 2. августа.

Из Полицијске станице Соколац позивају и локално становништво да се од 8.00 часова прикључи потрази за несталим лицем.

У саопштењу се наводи да се, према пријави члана породице, Нада Добриловић удаљила од куће у селу Мандра у непознатом правцу и да од тада немају информације од њој.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица рекао је Срни да је у понедјељак, 3. августа, у акцији потраге и претреса терена уз употребу дронова учествовало 20 полицајаца, 10 припадника цивилне заштите и неколико мјештана села Мандра и да није нађен никакав траг.

Према изјави члана породице који је пријавио нестанак, нестала жена је висока око 170 центиметара, краће косе офарбане у црвено, плавих очију, без посебних знакова на лицу, а, приликом одласка од куће, носила је розе мајицу дугих рукава, те сиви доњи дио тренерке, наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси
Ирански званичник: Хеликоптер се срушио, живот предсједника у опасности Ирански званичник: Хеликоптер се срушио, живот предсједника у опасности
Нема одустајања: Потрага за рударом и даље траје Нема одустајања: Потрага за рударом и даље траје
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  12h 30m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  17h 44m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  8h 15m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  16h 33m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  14h 12m
  4