Соколац: СНСД против СНСД

22.09.2020. 21:17
1
ИЗВОР: gazeta.ba

Пајо Секулић ухапшен је и над њим је у току криминалистичка обрада, након што је данас возилом /квадом/ упао у новоотворене просторије СНСД-а на Сокоцу, потврђено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је да је Полицијској станици Соколац пријављено данас да је лице чији су иницијали С.П. оштетило улазна врата канцеларије политичке партије која се налази у Улици цара Лазара на Сокоцу.

Слика

- Увиђај је у току - навела је Стокановићева, те истакла да је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и да се предузимају све мјере и радње на расвјетљавању овог кривичног дјела.

Према њеним ријечима, у овом инциденту није било повријеђених, а кривично дјело ће квалификовати тужилац након криминалистичке обраде, саслушања свједока и осумњиченог лица.

Према незваничним сазнањима, напад је био усмјерен на кандидата СНСД-а за начелника ове општине Бојана Копривицу, а нападач је Пајо Секулић.

Подсјећања ради, Пајо је син бившег директора ШГ Романија Соколац Влајка Секулића који је осумњичен је да је несавјесним радом оштетио ово газдинство за 102.641 КМ, фаворизујући предузећа у власништву синова и породице.

Слика

И полицијска акција „Силва” представља хапшење кадра СНСД и обрачун фракција ове странке у Сокоцу. Тада су ухапшени Драган Видојевић, одборници СНСД-а Ђорђе Радић и Јован Голијан и још 18 лица. Предмет се још налази у раду у Окружном тужилаштву у Источном Сарајеву.

СликаСлика

Иначе, у тој општини, већ дуже, траје отворен сукоб двије фракције у СНСД.

Слика

Члан Главног одбора СНСД Милан Јоловић -Легенда у више наврата је физички нападао своје партијске колеге. Поред Мирка Чоловића на мети је био и кандидат СНСД за начелника општине Соколац-Бојан Копривица. Након батина Копривица је напустио Чоловића и исказао лојалност Јоловићу.

Слика

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 24.09.2020. 22:17
    Sa čim misle izaći na magdan Cicku kad se neogu međusobno dogovoriti i još se tuku.
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Ухапшено пет особа због напада у Стоцу Ухапшено пет особа због напада у Стоцу
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 9m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 24m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 15m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 42m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 34m
    0