Sokolac: SNSD protiv SNSD

22.09.2020. 21:17
1

Pajo Sekulić uhapšen je i nad njim je u toku kriminalistička obrada, nakon što je danas vozilom /kvadom/ upao u novootvorene prostorije SNSD-a na Sokocu, potvrđeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je da je Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno danas da je lice čiji su inicijali S.P. oštetilo ulazna vrata kancelarije političke partije koja se nalazi u Ulici cara Lazara na Sokocu.

Slika

- Uviđaj je u toku - navela je Stokanovićeva, te istakla da je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i da se preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Prema njenim riječima, u ovom incidentu nije bilo povrijeđenih, a krivično djelo će kvalifikovati tužilac nakon kriminalističke obrade, saslušanja svjedoka i osumnjičenog lica.

Prema nezvaničnim saznanjima, napad je bio usmjeren na kandidata SNSD-a za načelnika ove opštine Bojana Koprivicu, a napadač je Pajo Sekulić.

Podsjećanja radi, Pajo je sin bivšeg direktora ŠG Romanija Sokolac Vlajka Sekulića koji je osumnjičen je da je nesavjesnim radom oštetio ovo gazdinstvo za 102.641 KM, favorizujući preduzeća u vlasništvu sinova i porodice.

Slika

I policijska akcija „Silva” predstavlja hapšenje kadra SNSD i obračun frakcija ove stranke u Sokocu. Tada su uhapšeni Dragan Vidojević, odbornici SNSD-a Đorđe Radić i Jovan Golijan i još 18 lica. Predmet se još nalazi u radu u Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

SlikaSlika

Inače, u toj opštini, već duže, traje otvoren sukob dvije frakcije u SNSD.

Slika

Član Glavnog odbora SNSD Milan Jolović -Legenda u više navrata je fizički napadao svoje partijske kolege. Pored Mirka Čolovića na meti je bio i kandidat SNSD za načelnika opštine Sokolac-Bojan Koprivica. Nakon batina Koprivica je napustio Čolovića i iskazao lojalnost Joloviću.

Slika

 

Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Voxpopuli 24.09.2020. 22:17
  Sa čim misle izaći na magdan Cicku kad se neogu međusobno dogovoriti i još se tuku.
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom sutra služi u Crkvi Svete Petke na Malom Zejtinliku
Sokolac: Rekonstrukcija zgrada opštine i obdaništa počinje 2. novembra
Na slobodi Sokočani osumnjičeni za premlaćivanje mladića
Najčitanije
 • Tri lica predata tužilaštvu zbog nanošenja teških povreda
  24.10.2020
  1
 • U Palama počela izgradnja jednog od najvećih parkova u Srpskoj
  24.10.2020
  2
 • Kraće radno vrijeme ugostiteljskih objekata
  22h 48m
  1
 • Zbog čega se pogrešno izvještava o virusu korona za Istočno Sarajevo?
  21h 39m
  2
 • Istočno Sarajevo: Virusom korona zaraženo 82 osobe, jedna osoba preminula
  24.10.2020
  0